Kontakt kundeservice
7027 5727

Om os


Om Thürmer Tools

Thürmer Tools er specialister i gevind og producerer gevindværktøj i høj kvalitet til primært udenlandsk industri og offshore.

Via grundlæggeren Erick Thürmer har virksomheden et usædvanligt bredt know how qua 120 års industrihistorie i familien. Der tilbydes et bredt sortiment af gevindværktøj og bor samt supplement af spåntagne værktøjer - alt i høj kvalitet. Virksomheden har kapacitet til at håndtere stort set alle opgaver indenfor gevindproduktion – herunder specialproduktion fra tegning.

Vi tilbyder produktion af specialværktøj fra tegning – fra det lille til det helt store værktøj – hvor stål, værktøjsgeometri, tolerance, hærdning og overfladebehandling i hvert tilfælde er tilpasset opgaven. Det betyder optimal præcision, styrke, holdbarhed og kvalitet.

Hos os er omtanke, kvalitet og udvikling de fælles værdier, der udgør fundamentet for handelen, og servicen er altid i top.

Thurmer.dk er udelukkende salg til forhandlere.


Historien bag Thürmer Tools

Det danske gevindeventyr startede, da Fritz C. Thürmer patenterede den firkantede gevindskærebakke i 1898. Familien Thürmer har produceret og solgt gevind til industri og håndværk lige siden. Erick Thürmer er 4. generation i gevindbranchen, og han fik ideen til at etablere Thurmer.com. Opstarten skete med et ønske om at skabe fornyelse og moderne handelsmetoder i branchen, samt at genopstarte produktion i Danmark og dermed sikre opretholdelse af den høje kvalitet af gevind, som familiens efternavn har repræsenteret i over
100 år.