Om Erick Thürmer

Erick Thürmer 

 

Erick Thürmer er direktør i Thürmer Tools og 4. generation i familievirksomheden og hans CV indeholder, Herlufsholm-, CBS- og Singularity alumni, Gardehusar, landmand, medlem af Børsens Disruptionråd blandt meget andet.


Erick har studeret eksponentielle teknologier i over et årti og er en af ​​de eneste danske administrerende direktører, der har deltaget i executive-programmet på Singularity University. Erick ser sig selv som advokat for eksponentielt lederskab og digital produktion, og har et ønske om, både at favne de nye muligheder samt at udbrede kendskabet til 3D print, 4D print og AI i både Danmark og Skandinavien. Hans indgående viden om eksponentiel ledelse og digital produktion har givet navnet ”Mr. Disruption” i folkemunde. Erick har taget patent på 3D printede kølekanaler i skærende værktøjer. Patentet er af Dansk Industri vurderet til 200 mio. dk og med det vil Erick disrupte værktøjsbranchen. Derudover vil Erick forvandle Thürmer Tools til en digital platform, hvor virksomhedens værktøjer er digitaliseret og kan printes af alle. 

 

Med verdenspatent på 3D-printet værktøj i hånden er Erick Thürmer i gang med at slå bund ud af deres branche. Det 3D-printet produkt, kan produceres på den halve tid, fordobler den nuværende levetid og leveres til den halve pris. Med de nyligt vundne 12 mio. støttekroner sigter Thürmer Tools efter at blive den største producent af fremtidens gevindskærende værktøj. Og dét med produktion i Danmark.

 

Denne slags forandring kommer imidlertid ikke af sig selv. Undervejs har Erick måttet udskifte hele bestyrelsen samt afskedige en fjerdedel af de oprindelige ansatte, da virksomhedens transition også krævede nye og anderledes arbejdsgange. Navnlig med inspiration fra Pippi Langstrømpe, hvor alle siger; "det har jeg aldrig prøvet før, så det tro jeg godt jeg kan...".

 

Med udgangspunkt i sin rolle som CEO og i diverse bestyrelsesposter, lokalt og internationalt, i startups og i egne virksomheder, og med 20 års erfaring inden for virksomhedsledelse, produktionsdrift og supply chain bruger Erick meget af sin tid på foredrag, workshop, undervisning og andre virksomheder, der står overfor for en lignende transformation. 

 

Igennem sin plads i Børsens Disruptionsråd, er Erick Thürmer talsmand for danske SMV'er og han udveksler de metoder og ledelsesfilosofier, der har forvandlet Thürmer Tools til den mindste, af verdens største virksomheder!