Kontakt kundeservice
7027 5727

Erick Thürmer, Folketingskandidat

Efter 20 års erfaring som fremgangsrig erhvervsmand og med rødderne solidt forankret i Nordsjælland, er Erick Thürmer indtrådt i den politiske arena med det formål at bidrage og forandre på bæredygtig og værdifuld vis.

Erick Thürmer stiller op i Nordsjællands Storkreds ved det kommende folketingsvalg. Nordsjlælland er Ericks fødeegn og hjemstavn.
For Erick handler indtrædelse i politik om at bidrage til lokalsamfundet og Danmark. Igennem sin 20-årige karriere har Erick Thürmer været en forandringsagent og leder, der driver transformation og forandring fremad i en ny retning, ofte til ukendte territorier. Han har skabt succes på  forandringer. Ved at navigere gennem omvæltninger med et sjælden fremtidssyn og empatisk autoritet.

I årevis har Erick haft fokus på de mange små og mellemstore virksomheder, der udgør Danmarks rygrad. Han arbejder med bæredygtighed og cirkulær økonomi og er ligeledes fortaler for lokal infrastruktur og skabelsen og bevarelsen af værdifulde danske arbejdspladser. 

Som erhvervsleder og menneske er han visionær og omfavnende - med benene solidt plantet i Gribskovs muld og værdier fast forankret i den danske kulturarv. Han dyrker traditioner og dyder og skaber bæredygtige forandringer med utraditionelle visioner. 

Politisk tror Erick på at følgende områder bør prioriteres:

 • Skatten på arbejde og boliger skal bringes ned
   
 • Det skal være trygt at færdes på gader, og i hjemmet
   
 • De ældre skal have en værdig og god tilværelse
   
 • Alle har ret til frit valg når der skal vælges sygehus, plejehjem, læge etc.
   
 • De små og mellemstore virksomheder er rygraden i det Danske samfund - de skal have bedre levevilkår, og vi skal passe på dem, da de skaber mange arbejdspladser - også i Nordsjælland.
   
 • Nordsjælland er alt for længe blevet glemt i debatten og fordeling af midler til veje, infrastruktur, fiber forbindelser, ladestastioner og meget andet. Derfor vil Erick konstant søge at bedre forholdene for Nordsjælland og f.eks. have som mærkesag at både offentlig, som såvel privat transport får bedre vilkår.


Nordsjælland Først!

OM ERICK THÜRMER

Erick Thürmer (42 år) er administrerende direktør og ejer af familievirksomheden Thürmer Tools og Twenty Seven. Han er endvidere bestyrelsesmedlem, foredragsholder, forfatter, 3D patentejer og medlem af Erhvervsministeriets Disruption Taskforce. 

 

KONTAKT
Erick Thürmer
erick@thurmer.com